Uw taaltrainingen,
Incompany of online

Via IncompanyLanguages ontvangt u uw trainer bij u op uw locatie of volgt u uw training online. Zo hoeft u zelf niet te reizen en spaart u een hoop tijd uit.

leertrajecten

In elke taal bieden wij de volgende leertrajecten aan:

  • Basis taalniveau, 30 uur
  • Onafhankelijk taalniveau, 30 uur
  • Gevorderd taalniveau, 30 uur
  • Zakelijk, Mondelinge Communicatie, vanaf 15 uur
  • Zakelijk, Schriftelijke Communicatie, vanaf 15 uur

Garantie

Tot en met taalniveau B1 bieden wij de garantie dat u in 30 uur taaltraining een taalniveau omhoog gaat, mits u tussen uw taalsessies door een gelijk aantal uren investeert in het leren van en oefenen met de in de les aangereikte leerstof.

Vanaf taalniveau B1 wordt voldoende blootstelling aan de doeltaal buiten de taaltraining om een must om verder omhoog te gaan. Als u hier geen mogelijkheid toe heeft, zult u meer uren met uw trainer nodig hebben.

Verder zijn sommige talen moeilijker om te leren dan andere. Zo zult u bijvoorbeeld meer tijd nodig hebben voor het leren van een taal die gebruik maakt van een ander alfabet dan u gewend bent.

Tot slot is individueel onderwijs vaak wat efficiënter dan onderwijs in een groep.

Wilt u graag weten welke trainingsvorm het beste bij u en uw situatie past? Wilt u graag weten hoe lang u nodig zult hebben voor het behalen van uw taaldoelen? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij denken met u mee en geven advies op maat geheel aansluitend bij uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze kunt maken die het beste past bij u.

Trainingsschema's

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling die goed in uw agenda past. Veel gekozen trainingsschema’s zijn:

  • Online leertraject 20 x 1,5 uur – looptijd 10 weken (twee trainingssessies per week)
  • leertraject 10 x 3 uur – looptijd 10 weken (één trainingssessie per week)
  • leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 12 weken (één trainingssessie per week)  
  • Leertraject 10 x 3 uur – looptijd 5 weken (twee trainingssessies per week)
  • Leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 6 weken (twee trainingssessies per week)

U kunt naar eigen behoeven uw training intensiever inplannen met uw trainer. Wij denken altijd met u mee en trachten te allen tijde onze agenda’s aan te passen op die van u.

Individueel of in groepvorm

Alle leertrajecten kunt u zowel individueel alsook in groepvorm boeken.
De groepvorm kan gunstig zijn als u samen met uw collega(‘s), vriend(en) of kennis(sen) hetzelfde taaldoel heeft en op hetzelfde taalniveau zit.
Vanaf 2 deelnemers per groep ontvangt u per persoon een cursuskorting. Deze korting stijgt, naarmate meer mensen deelnemen aan een groep.
We streven ernaar om maximaal 8 deelnemers per groep aan te houden zodat er genoeg ruimte blijft voor individuele vragen en iedereen genoeg aandacht krijgt.

Privé taalcoach

Hebt u behoefte aan een taalcoach, die samen met u uw teksten optimaliseert, u taalkundig scherp houdt en u helpt bij het kiezen van de juiste bewoordingen bij diverse gesprekstypen? Wij hebben een groot netwerk aan trainers en we gaan direct voor u aan de slag om de taalcoach voor u te vinden die het beste bij u past.

Onze trainers

Al onze trainers zijn native speakers in de taal die zij onderwijzen of beheersen deze taal op native speaker niveau. Velen van hen spreken meerdere talen vanuit waar zij hun taal kunnen uitleggen. U kunt voor meer informatie, voor het bespreken van uw wensen, of voor het doornemen van de mogelijkheden contact met ons opnemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw gewenste training of taalcoach. Graag ontvangen we zo gedetailleerd mogelijk uw wensen, zodat we uw offerte zo gepersonaliseerd mogelijk kunnen opmaken. U ontvangt uw offerte altijd binnen twee werkdagen.

We believe in hard work and dedication.