Skip to content

Uw taaltrainingen,
Incompany of online

Via IncompanyLanguages ontvangt u uw trainer bij u op uw locatie of volgt u uw training online. Zo hoeft u zelf niet te reizen en spaart u een hoop tijd uit.

Taalcursussen voor bedrijven

Zoekt u naar een professioneel bedrijf om een taaltraining te boeken voor uw werknemers? Dan bent u bij IncompanyLanguages aan het juiste adres. Onze zakelijke taalcursussen zijn online te volgen of op uw eigen locatie. Daarbij zijn er verschillende leertrajecten mogelijk. Zo helpt u om de taalvaardigheden van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Taaltrainingen bij IncompanyLanguages

IncompanyLanguages verzorgt zakelijke taaltrainingen in de Randstad en daarbuiten. Deze trainingen zijn online te volgen of op een locatie die u zelf bepaalt. Daardoor betaalt u bij ons enkel voor de educatieve service en zijn er geen verborgen kosten voor de kantoorhuur, marketing of het administratief personeel. Zo bieden wij altijd de laagsteprijsgarantie.
Taalcursussen Den Haag

Leertrajecten

Per taal kunt u kiezen uit vele leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Trainingsschema's

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling die goed in uw agenda past. Veel gekozen trainingsschema’s zijn:

  • Online leertraject 20 x 1,5 uur – looptijd 10 weken (twee trainingssessies per week)
  • leertraject 10 x 3 uur – looptijd 10 weken (één trainingssessie per week)
  • leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 12 weken (één trainingssessie per week)
  • Leertraject 10 x 3 uur – looptijd 5 weken (twee trainingssessies per week)
  • Leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 6 weken (twee trainingssessies per week)

U kunt naar eigen behoeven uw training intensiever inplannen met uw trainer. Wij denken graag met u mee en passen waar mogelijk altijd onze agenda’s aan op die van u.

Individueel of in groep

Onze taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en niveau hebben en dit samen willen verbeteren. Hierbij houden we een maximum aan van acht personen. Op die manier waarborgen we de individuele aandacht en is er voldoende tijd voor vragen.

Garantie

Tot en met taalniveau A2 bieden wij de garantie dat u in 30 uur taaltraining een taalniveau omhoog gaat, mits u tussen uw taalsessies door een gelijk aantal uren investeert in het leren van en oefenen met de in de les aangereikte leerstof.

Vanaf taalniveau A2 wordt voldoende blootstelling aan de doeltaal buiten de taaltraining om steeds belangrijker om verder omhoog te gaan. Als u hier geen mogelijkheid toe heeft, zult u meer uren met uw trainer nodig hebben.

Verder zijn sommige talen moeilijker om te leren dan andere. Zo zult u bijvoorbeeld meer tijd nodig hebben voor het leren van een taal die gebruik maakt van een ander alfabet dan u gewend bent.

Tot slot is er bij individueel onderwijs meer mogelijkheid om doelgericht aan de slag te gaan met specifieke leerpunten die een individuele cursist mogelijk heeft.

Wilt u graag weten welke trainingsvorm het beste bij u en uw situatie past? Wilt u graag weten hoe lang u nodig zult hebben voor het behalen van uw taaldoelen? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij denken met u mee en geven advies op maat geheel aansluitend bij uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze kunt maken die het beste past bij u.

We believe in hard work and dedication.

Privé taalcoach

Hebt u behoefte aan een taalcoach, die samen met u uw teksten optimaliseert, u taalkundig scherp houdt en u helpt bij het kiezen van de juiste bewoordingen bij diverse gesprekstypen? Wij hebben een groot netwerk aan trainers en we gaan direct voor u aan de slag om de taalcoach voor u te vinden die het beste bij u past.

IncompanyLanguages trainers

IncompanyLanguages trainers zijn native speakers in de taal die zij onderwijzen of beheersen deze taal op native speaker niveau. Velen van hen spreken meerdere talen vanuit waar zij hun taal kunnen uitleggen. U kunt voor meer informatie, voor het bespreken van uw wensen, of voor het doornemen van de mogelijkheden contact met ons opnemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw gewenste training of taalcoach. Graag ontvangen we zo gedetailleerd mogelijk uw wensen zodat we uw offerte zo gepersonaliseerd mogelijk kunnen opmaken. U ontvangt uw offerte altijd binnen twee werkdagen.