Skip to content

Onze missie

Onze missie

Het doel van IncompanyLanguages is om uw taalniveau of dat van uw werknemers naar een hoger niveau te tillen. Door middel van onze professionele taaltrainingen helpen wij om dit te verbeteren. Of u nu als particulier contact met ons opneemt of via uw bedrijf, wij bieden voor iedereen de juiste taalkundige ondersteuning. Daarbij garanderen we de beste service en een scherpe prijs.

Ruim aanbod taalcursussen voor bedrijven en particulieren

We hebben een uitgebreid aanbod taalcursussen, zodat u voldoende mogelijkheden heeft om uit te kiezen. Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees en Italiaans zijn een greep uit de verschillende talen die we aanbieden. Daarnaast zijn er nog heel wat trainingen in andere talen. Staat de taalcursus die u wenst te volgen er niet tussen? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen, waarna wij op zoek gaan naar de geschikte trainer voor deze taal.

Kwaliteit, Effectiviteit en Integriteit

Laagsteprijsgarantie

IncompanyLanguages biedt professionele taaltrainingen aan met de laagsteprijsgarantie. Bij ons betaalt u enkel voor de educatieve service die u boekt. U volgt de training namelijk online of op uw eigen locatie, waardoor er geen verborgen kosten zijn voor de kantoorhuur, marketing of het administratief personeel. 

Be part of our journey. Enroll today.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze taaltrainingen, wilt u graag weten welke trainingsvorm het beste bij u past of vraagt u zich af hoeveel tijd u nodig heeft om uw taaldoelen te behalen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies op maat. Zo zorgen we er samen voor dat u de geschikte keuze maakt en een taaltraining vindt die perfect bij u of uw bedrijf past.