Coronavirus-COVID-19 maatregelen

Als gevolg van het feit dat social distancing van groot belang is geworden voor ons aller gezondheid, bieden wij al onze trainingen ook in online vorm aan. Neem contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Onze trainingen,
Incompany of online

Via IncompanyLanguages ontvangt u uw trainer bij u op uw locatie of volgt u uw training online. Zo hoeft u zelf niet te reizen en spaart u een hoop tijd uit.

leertrajecten

In elke taal bieden wij de volgende leertrajecten aan:

  • Basis taalniveau, 30 uur
  • Onafhankelijk taalniveau, 30 uur
  • Gevorderd taalniveau, 30 uur
  • Zakelijk, Mondelinge Communicatie, vanaf 15 uur
  • Zakelijk, Schriftelijke Communicatie, vanaf 15 uur

Garantie

Tot en met taalniveau B1 bieden wij de garantie dat u in 30 uur taaltraining een taalniveau omhoog gaat, mits u tussen uw taalsessies door een gelijk aantal uren investeert in het leren van en oefenen met de in de les aangereikte leerstof.

Vanaf taalniveau B1 wordt voldoende blootstelling aan de doeltaal buiten de taaltraining om een must om verder omhoog te gaan. Als u hier geen mogelijkheid toe heeft, zult u meer uren met uw trainer nodig hebben ter compensatie.

Tevens vermelden wij graag dat sommige talen moeilijker zijn om te leren dan andere. Zo zult u ook meer tijd nodig hebben voor het leren van een taal die gebruik maakt van een ander alfabet dan u gewend bent.

Tot slot is individueel onderwijs efficiënter dan onderwijs in een groep.

Wilt u graag weten welke vorm van onderwijs het beste past bij u en uw situatie? Wilt u graag weten hoe lang u nodig zult hebben voor het behalen van uw taaldoelen? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Wij denken met u mee en geven advies op maat geheel aansluitend bij uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze kunt maken die het beste past bij u.

Trainingsschema's

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling welke goed past in uw agenda. Veel gekozen trainingsschema’s zijn:

  • Online leertraject 20 x 1,5 uur – looptijd 10 weken (twee trainingssessies per week)
  • leertraject 10 x 3 uur – looptijd 10 weken (één trainingssessie per week)
  • leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 12 weken (één trainingssessie per week)  
  • Leertraject 10 x 3 uur – looptijd 5 weken (twee trainingssessies per week)
  • Leertraject 12 x 2,5 uur – looptijd 6 weken (twee trainingssessies per week)

U kunt naar eigen behoeven uw training intensiever inplannen met uw trainer. Wij denken altijd met u mee en trachten te allen tijde onze agenda’s aan te passen op die van u.

Individueel of in groepvorm

Alle leertrajecten kunt u zowel individueel alsook in groepvorm boeken.
De groepvorm kan gunstig zijn als u samen met uw collega(‘s), vriend(en) of kennis(sen) hetzelfde taaldoel heeft en op hetzelfde taalniveau zit.
Vanaf 2 deelnemers per groep ontvangt u per persoon een cursuskorting. Deze korting stijgt, naarmate meer mensen deelnemen aan een groep.
We streven ernaar om maximaal 8 deelnemers per groep aan te houden om genoeg aandacht voor iedereen te kunnen waarborgen.

Privé taalcoach

Heeft u behoefte aan een taalcoach, die samen met u uw teksten optimaliseert, u taalkundig scherp houdt en u helpt bij het kiezen van de juiste bewoordingen bij diverse gesprekstypen? Wij hebben een groot netwerk aan trainers en gaan direct voor u aan de slag om de coach die het beste past bij uw wensen en doelen aan u te koppelen.

Onze trainers

Al onze trainers zijn native speakers in de taal die zij onderwijzen of beheersen deze taal op native speaker niveau. Vele van hen spreken meerdere talen vanuit waar zij hun taal kunnen uitleggen. Neemt u voor meer informatie, voor het bespreken van uw wensen, of voor het doornemen van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, contact met ons op via de contactpagina.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw gewenste training of taalcoach. Graag ontvangen we zo gedetailleerd mogelijk uw wensen, zodat we direct aan de slag kunnen met uw gepersonaliseerde offerte. U ontvangt deze altijd binnen twee werkdagen.

We believe in hard work and dedication