Skip to content

Incompany Dutch

Nederlands

Taalcursus Nederlands voor bedrijven

Zoekt u naar een professioneel bedrijf om een Nederlandse taaltraining te boeken voor uw werknemers? Dan bent u bij IncompanyLanguages aan het juiste adres. Onze zakelijke taalcursussen zijn online te volgen of op uw eigen locatie. Daarbij zijn er verschillende leertrajecten mogelijk. Zo helpt u om de taalvaardigheden van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. 

De Nederlandse taal

Nederlands is de officiële taal van ons land en wordt daarnaast gesproken in Suriname, Aruba, Curaçao, Sint-Maarten en delen van België. Maar liefst 25 miljoen mensen hebben dit als moedertaal. Daardoor is Nederlands één van de 40 meest gesproken talen in de wereld. Het aantal Nederlandse woorden is onbeperkt doordat er steeds nieuwe samenstellingen en afleidingen gemaakt kunnen worden. De Taaldatabank van het Instituut voor de Nederlandse Taal alleen al bevat meer dan 60 miljoen woorden. 

Taaltrainingen bij IncompanyLanguages

IncompanyLanguages voorziet zakelijke taaltrainingen in de Randstad. Deze trainingen zijn online te volgen of op een locatie die u zelf bepaalt. Daardoor betaalt u bij ons enkel voor de educatieve service en zijn er geen verborgen kosten voor de kantoorhuur, marketing of het administratief personeel. Zo bieden wij altijd de laagsteprijsgarantie.

Taaltraining Nederlands voor bedrijven

In het Nederlandse bedrijfsleven vindt de communicatie vaak in het Engels plaats. Toch is het voor buitenlandse werknemers ook belangrijk om voldoende kennis te hebben van de Nederlandse taal. Dit is niet alleen waardevol op de werkvloer, maar ook daarbuiten in het dagelijkse leven. Met een zakelijke taaltraining van IncompanyLanguages zorgt u ervoor dat uw werknemers hun taalvaardigheden verbeteren en volwaardig kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

In Nederland doet iedereen mee

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de Nederlandse taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de Nederlandse taal als moedertaal of beheersen dit niveau. Daardoor garanderen we kwalitatieve taallessen.

Individueel les of groepstraining

Nederlandse taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn bijvoorbeeld gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit samen willen verbeteren. 

Geïnteresseerd?

Wenst u meer informatie over onze Nederlandse taalcursussen en de verschillende leertrajecten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via één van de contactmogelijkheden. IncompanyLanguages denkt graag met u mee en geeft u advies op maat.