Skip to content

Missie

Ontgrendel De Wereld - Meertaligheid De Sleutel Tot Succes

In een wereld die steeds meer verbonden is, is effectieve communicatie de sleutel tot succes. Bij IncompanyLanguages begrijpen we dat taal de brug is die culturen verbindt en zakelijke kansen opent. Of je nu een bedrijf runt dat internationaal opereert of een professional bent die zijn horizon wil verbreden, onze taaltrainingen zijn de investering die je nodig hebt om te gedijen in de geglobaliseerde markt van vandaag.

Waarom IncompanyLanguages? Omdat we maatwerkoplossingen bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf of carrière. Onze ervaren taalcoaches zijn native speakers en experts in hun vakgebied, waardoor ze niet alleen de taal overbrengen, maar ook de cultuur en subtiliteiten die essentieel zijn voor effectieve communicatie.

Kies voor flexibiliteit en gemak. Onze trainingen kunnen worden afgestemd op jouw planning en locatie, waardoor je kostbare tijd bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Of je nu je zakelijke relaties wilt versterken, je professionele netwerk wilt uitbreiden of je persoonlijke groei wilt bevorderen, bij IncompanyLanguages helpen we je om je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze taaltrainingen jouw wereld kunnen veranderen.

Team van Taaltrainers in Europa

IncompanyLanguages is een onderwijsinstituut dat zakelijke taaltrainingen organiseert tegen scherpe prijzen.

Het instituut werkt met een team van taaltrainers in binnen- en buitenland dat taalleerders van veel verschillende nationaliteiten begeleidt op hun weg richting beheersing van de gekozen doeltaal, via op maat vormgegeven leertrajecten.

Het onderwijsinstituut staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs.

Boekingen hebben de laagste prijsgarantie voor professionele taaltrainingen in Nederland. 

Ruim aanbod Taalcursussen voor Bedrijven en Particulieren

Bij IncompanyLanguages vindt u een uitgebreid aanbod taalcursussen in vele talen.

Staat uw doeltaal er niet bij? Neem contact op en ontvang informatie over de mogelijkheden.

IncompanyLanguages – Open de Deuren naar een Verbonden Wereld

Bijdragen aan een Veilige, Gezonde Wereld voor Iedereen

Naast het bieden van taalonderwijs in binnen- en buitenland, steunt IncompanyLanguages organisaties die bijdragen aan een veilige, gezonde wereld voor iedereen, zoals het KIT.

Hulporganisaties

Zou u graag betrokken willen zijn in de strijd tegen armoede of bij het verbeteren van kinderrechten? Of zou u graag betrokken zijn bij het vinden van een oplossing voor gezondheidskwesties of in de missie voor internationale vrede? Hier vindt u een overzicht van organisaties die bijdragen aan een oplossing voor uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken.

Vind hier een overzicht van goede doelen in Nederland.

Vind hier een overzicht van internationale goede doelen.

De Kracht van Taal ligt in haar Vermogen om Bruggen te Bouwen waar muren stonden

Taal verbindt – Altijd en overal

IncompanyLanguages

Heeft u vragen over onze taaltrainingen, wilt u graag weten welke trainingsvorm het beste bij u past of vraagt u zich af hoeveel tijd u nodig heeft om uw taaldoelen te behalen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies op maat. Zo zorgen we er samen voor dat u de training ontvangt die goed aansluit bij de doelstellingen van uw bedrijf.