Skip to content

Incompany Portuguese

Portugees

Taaltraining Portugees

Dompel jezelf onder in de melodieuze wereld van het Portugees, een taal die de harten van miljoenen over de hele wereld verovert! Van de betoverende straten van Lissabon tot de levendige stranden van Rio de Janeiro, Portugees weeft zijn charme door Portugal, Brazilië, Angola, en talloze andere prachtige bestemmingen heen.

Met meer dan 250 miljoen sprekers wereldwijd, waarvan 202 miljoen mensen het als moedertaal hebben, biedt het Portugees een venster naar een rijke cultuur en een wereld van mogelijkheden.

Begin uw reis hier richting vloeiend Portugees met een online of incompany taaltraining, onder begeleiding van onze deskundige Portugese docenten. Onze heldere uitleg en effectieve methoden maken het leerproces niet alleen efficiënt, maar ook zeer boeiend.

Laat je inspireren en zet vandaag nog de eerste stap naar het beheersen van deze prachtige taal. Boek nu uw cursus en ontdek de magie van het Portugees!

Boek Nu Uw Taalcursus Portugees

Ontdek de rijke nuances van deze betoverende taal door een taalcursus bij ons te boeken, beschikbaar zowel online als in-company. Onze ervaren Portugese docenten bieden heldere uitleg en gebruiken effectieve methodes om je te inspireren en te motiveren. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verdiepen, onze persoonlijke taalbegeleiding is afgestemd op jouw behoeften. Start vandaag nog met het leren van Portugees en open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind onderaan de pagina alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Examen Mogelijkheden

Wie na de taaltraining graag een erkend certificaat Portugees wil behalen, kan zich inschrijven voor een CELPE-BRAS examen. CELPE-BRAS is door het Braziliaanse Ministerie van Onderwijs ontwikkeld en het is het enige Portugese certificaat voor buitenlanders dat officieel erkend wordt in Latijns-Amerikaanse landen. 

Het CELPE-BRAS examen kan op vier taalniveaus behaald worden en examinering vindt tweemaal per jaar plaats, in april en in oktober. In Europa worden de examens onder andere in Spanje en in Duitsland afgenomen. Er is online leermateriaal verkrijgbaar ter voorbereiding op de CELPE-BRAS examens.

Backpackgids Portugal

Wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange reiservaring de ultieme backpackgids voor Portugal ontwikkeld. Een gids met veel waardevolle informatie voor reizigers om het maximale uit de reis te halen.

Samen met de input van andere Portugal-experts heeft hij de beste insider-tips en routes gebundeld. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan mooie onontdekte plekken.

De prijs van de backpackgids voor Portugal is €27,95 en wordt geleverd met 50 Tips & Tricks voor een fantastische reis.

De gids is ontwikkeld door backpacker Robbert, eigenaar van backpackblog.nl, een van de grotere reisblogs van Nederland.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat voor Je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Amsterdam of dagelijks reist naar Middelburg of Maastricht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Portugees.

Heb je in jouw taallessen graag de focus op grammatica of juist op spreekvaardigheid? Leer je goed auditief of juist visueel? Schrijf je graag alles op, of juist niet? Geef je de voorkeur aan digitale leermiddelen en e-learning, of werk je eigenlijk het liefste uit een boek? We horen het graag!

Tijdens de intake selecteren we samen met jou de meest passende leermethode, die aansluit bij jouw meest effectieve wijze van leren, jouw niveau en jouw wensen en doelen.

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van wensen, doelen en lestijdopties. Jouw docent Portugees staat voor je klaar!

Ontdek Portugees en Open een Nieuwe Wereld – Meld je Aan voor een Cursus die Grenzen Verlegt!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: