Skip to content

Incompany Italian

Italiaans

Taaltraining Italiaans

Charmant en veelzijdig, Italiaans is niet zomaar een taal, het is een passie! Met maar liefst 68 miljoen sprekers wereldwijd opent het deuren naar een rijke cultuur en een levendige gemeenschap. Van de mooie straten van Rome tot de adembenemende kustlijnen van Sicilië, Italiaans is de sleutel tot het hart van Italië en verder. 

Ontdek de schoonheid van de taal die niet alleen in Italië zelf, maar ook in delen van Zwitserland, Frankrijk, Slovenië en Monaco wordt gesproken. Laat je betoveren en start jouw taalcursus Italiaans om je te kunnen onderdompelen in de wereld van Italiaans!

Boek Nu Uw Taalcursus Italiaans

Staat een reis naar het pittoreske Italië op de planning, of wil je graag moeiteloos converseren met Italiaanse partners? Start vandaag nog met een Italiaanse taalcursus! Onze taalcursussen Italiaans, beschikbaar online of op jouw gewenste (werk-)locatie, zijn ontworpen om je snel en effectief Italiaans te leren spreken. Of je nu beginner bent of je taalvaardigheden wilt perfectioneren, onze cursussen bieden op maat gemaakte modules die aansluiten bij jouw wensen.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Examen Mogelijkheden

Wie na de taaltraining graag een erkend certificaat Italiaans wil behalen, kan zich na afloop richten tot ESI in Den Haag. Via dit Italiaanse centrum kun je je inschrijven voor een CILS-examen. Deze internationaal erkende examens worden afgenomen op alle niveaus van A1 t/m C1.

Extra: boekentip

Gelukkig zijn willen we allemaal. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer.
Als we nieuwe dingen willen leren, zoals een taal, en ons daar met volle aandacht en concentratie aan willen wijden, is het belangrijk dat we goed in ons vel zitten.

Op externe dingen hebben we niet altijd invloed. Waar we gelukkig wel invloed op hebben is dat we zo goed mogelijk met alles omgaan. Dit boek kan daarbij helpen.

Als je je goed voelt, kunt je stappen zetten richting persoonlijk en zakelijk succes, zoals het leren beheersen van de taal van je dromen, waarin je zo graag boeken wilt kunnen lezen en waarin je zo graag vloeiend met anderen communiceert!

Je dromen waarmaken start vanuit geluk. Je kunt het boek Gelukkig worden, zijn en blijven bestellen per post of je kunt downloaden als e-book.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat voor Je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Amsterdam of dagelijks reist naar Middelburg of Maastricht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Italiaans.

Heb je in jouw taallessen graag de focus op grammatica of juist op spreekvaardigheid? Leer je goed auditief of juist visueel? Schrijf je graag alles op, of juist niet? Geef je de voorkeur aan digitale leermiddelen en e-learning, of werk je eigenlijk het liefste uit een boek? We horen het graag!

Tijdens de intake selecteren we samen met jou de meest passende leermethode, die aansluit bij jouw meest effectieve wijze van leren, jouw niveau en jouw wensen en doelen.

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van wensen, doelen en lestijdopties. Jouw docent Italiaans staat voor je klaar!

Begin je Reis naar Vloeiend Italiaans en Meld je nu Aan – A presto a lezione!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: