Skip to content

Meer Talen

U kunt bij ons een training aanvragen voor vele talen.

Na uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte trainer voor uw bij ons aangevraagde taal. Wij hebben een groot netwerk van trainers in binnen- en buitenland. Zij doen hun werk met passie en zijn deskundig en resultaatgericht.

Wilt u graag een taal leren, maar wenst u daarbij uitleg in uw eigen taal? Dat kan! Wij gaan direct voor u op zoek naar een taaltrainer die uw doeltaal onderwijst en tevens uw moedertaal beheerst.

Heeft u vragen of wilt u een aanvraag indienen?

U bent van harte welkom om contact op te nemen!

World languages PDF-2 (2)

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Unesco World Atlas of Languages

De Unesco World Atlas of Languages is een interactief en dynamisch onlinehulpmiddel dat verschillende aspecten en kenmerken van de taalstatus in landen en talen over de hele wereld documenteert. Het doel is het geven van een gedetailleerd overzicht van talen als communicatieve hulpmiddelen en kennisbronnen in hun sociaal-culturele en sociaal-politieke contexten.

Er staan in de World Atlas of Languages 8324 talen gedocumenteerd, waarvan er nog steeds zo’n 7000 in gebruik zijn.

Laat Taal Je Reizen Verrijken

Ontdek betoverende reisbestemmingen op BeSabine.com en vind inspiratie voor een onvergetelijke reis.

Je vindt hier handige reistips en verrassende bestemmingen met plaatselijke highlights. Daarnaast kun je ideeën opdoen voor mooie plekken buiten de gebaande paden.

Vind alvast de taal van jouw reisbestemming en begin met leren!

IncompanyLanguages – Gids voor het Leren van Nieuwe Talen

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: