Skip to content

Incompany Spanish

Spaans

Taaltraining Spaans

Stap binnen in de betoverende wereld van het Spaans, een Romaanse parel met maar liefst 450 miljoen moedertaalsprekers wereldwijd! Als de op één na meest gesproken taal ter wereld, neemt Spaans je mee op een prachtige reis door Spanje en over de uitgestrekte gebieden van Latijns-Amerika. 

Laat je betoveren door de rijke cultuur, het levendige straatleven en de hartverwarmende mensen terwijl je je onderdompelt in deze melodieuze taal. Begin vandaag nog aan jouw avontuur met een taalcursus Spaans en ontdek de wereld op een heel nieuwe manier!

Plan Uw Taalcursus Spaans

Staat er een reis naar Spanje op de planning of heb je zakelijke connecties in een Spaanstalig land? Boek dan nu een online of incompany Spaanse taaltraining en maak kennis met één van onze deskundige Spaanse docenten. Onze lessen worden aangepast aan elk gewenst niveau en volledig toegespitst op jouw persoonlijke of professionele taaldoelen. Zet vandaag nog de eerste stap naar vloeiend Spaans spreken!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Examen Mogelijkheden

Wie na de taaltraining graag een erkend certificaat der Spaanse taal wil behalen, kan zich zichten tot Cervantes in Utrecht. Via deze publieke instelling kun je je inschrijven voor een DELE-examen. Deze internationaal erkende examens worden afgenomen op alle niveaus van A1 t/m C1. 

Backpackgids Zuid-Amerika

De inspirerende backpackgids Zuid-Amerika heeft als doel doel om backpackers maximaal te ondersteunen voor en tijdens hun reis door Zuid-Amerika. Anders dan andere reisgidsen, richt deze gids zich op datgene waar backpackers écht behoefte aan hebben: routes en alle toebehorende informatie & inspiratie.

Deze Backpackgids Zuid-Amerika kost €27,95 en helpt om het maximale uit de reis te halen. Het wordt geleverd inclusief 55 Tips & Tricks.

De gids is ontwikkeld door backpacker Robbert, eigenaar van backpackblog.nl, een van de grotere reisblogs van Nederland.

Aan de Slag! Er Staat een Docent voor je Klaar!

Of je nu in Deventer woont, of in Delft of Venlo werkt, boek snel vooruitgang in jouw taalverwerving Spaans met focus, concentratie en een taaldocent die betrokken is bij het succes van jouw leergang.

Begin met studeren en open de deur naar nieuwe culturen en connecties! 

Onze interactieve lessen combineren zelfstudie met praktijkgerichte aanpak. In de lessen verbeter je je spraakvermogen en verfijn je je taaluiting onder professionele begeleiding. Je leert het idioom om deel te kunnen nemen aan dagelijkse conversaties in het Spaans en je leert taalbarrières overwinnen en je steeds zelfverzekerder voelen als je met je Spaanstalige collega’s of bekenden communiceert.

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van je wensen, doelen en lestijdopties. Jouw docent staat voor je klaar!

Meld je Aan voor een Cursus Spaans – ¡Hasta pronto en la lección!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: