Incompany Indonesian

Indonesisch

Taaltraining Indonesisch

Laat je meevoeren met de charme van het Indonesisch, een prachtige Malayo-Polynesische taal gesproken door meer dan 25 miljoen moedertaalsprekers en nog eens 100 miljoen tweedetaalsprekers. 

Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis van Indonesië en Oost-Timor door de taal van het land te leren. 

Of je nu voor vakantie of zaken regelmatig naar deze prachtige regio’s reist, het beheersen van het Indonesisch opent deuren naar diepere verbindingen en betekenisvolle ervaringen. 

Begin vandaag nog aan je taalreis en laat je inspireren door de schoonheid van het Indonesisch!

Boek Nu Uw Taalcursus Indonesisch

Stap binnen in de kleurrijke wereld van het Indonesisch, een taal doordrenkt met rijke tradities en culturele schatten. Of je nu droomt van het verkennen van de paradijselijke eilanden, jezelf onderdompelen in de lokale cultuur, of gewoon in staat wilt zijn om diepgaandere gesprekken te voeren met de gastvrije bevolking, het leren van Indonesisch opent een deur naar onvergetelijke ervaringen en verbindingen. 

Laat je inspireren door de melodieën van de taal en omarm de mogelijkheden die voor je liggen. Ontdek de schoonheid van Indonesisch leren en meld je vandaag nog aan!

Je kunt je aanmelden voor diverse leertrajecten op verschillende niveaus, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Op Indonesië en op Indonesia Travel staat veel interessante informatie over de taal en over reizen in Indonesië.

Ook op Intern Indonesia is een leuke blog te lezen, waarin je alvast je eerste zinnen in het Indonesisch kunt leren!

Backpackgids Indonesië

Wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange reiservaring de ultieme backpackgids voor Indonesië ontwikkeld. Een gids met veel waardevolle informatie die reizigers helpt om het maximale uit hun reis door Indonesië te halen.

Samen met de input van andere Indonesië-experts heeft hij de beste insider-tips en routes gebundeld. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan mooie onontdekte plekken.

Als bonus krijgen kopers bij aanschaf van deze gids 52 Tips & tricks om het maximale uit de reis door Indonesië te kunnen halen. De prijs van de backpackgids is 27,95 euro.

Robbert is eigenaar van backpackblog.nl, een van de grotere reisblogs van Nederland.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat Voor Je Klaar!

Of je nu in Apeldoorn woont, werkt in Amersfoort of dagelijks reist naar Enschede of Dordrecht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Indonesisch.

Verken de eenvoud en schoonheid van de Indonesische taal, bekend om zijn flexibele grammatica zonder geslachtsvormen en tijden, wat het leren vergemakkelijkt.

Ontdek de rijke variëteit aan leenwoorden uit verschillende talen die de culturele diversiteit van Indonesië weerspiegelen.

Start je avontuur in deze fascinerende taal en geef hieronder je taalniveau, doelen, je trainingswensen en lestijdopties door.

Jouw docent Indonesisch wacht op jou! Sampai jumpa lagi di kelas!

Ontdek de Taal, Verrijk je Wereld – Belajar bahasa Indonesia bersama kami!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: