Skip to content

Incompany French

Frans

Taaltraining Frans

Frans is niet alleen de taal van liefde en diplomatie, maar wordt ook wijdverspreid gesproken in landen als Frankrijk, België, Luxemburg, Canada, en vele Afrikaanse staten. 

Met 77 miljoen moedertaalsprekers en in totaal ruim 208 miljoen mensen die de taal spreken, opent Frans deuren op internationale schaal. 

Het beheersen van Frans is niet alleen een culturele verrijking, maar ook een essentiële vaardigheid in de wereld van internationale handel en reizen.

Maak jezelf wereldwijs en zelfverzekerd; boek nu jouw persoonlijke Franse training online of op locatie. 

Onze deskundige Franse docenten staan klaar om je op maat gemaakte begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen elke zakenreis of vakantie kunt beginnen!

Boek Nu Uw Taalcursus Frans

Stap in de betoverende wereld van de Franse taal en cultuur en open de deur naar nieuwe avonturen, kansen en connecties. Frans is niet alleen de taal van kunst, mode en gastronomie, maar ook een sleutel tot invloedrijke zakelijke markten en rijke literaire tradities wereldwijd. Of je nu droomt van romantische avonden in Parijs, professionele groei of culturele verrijking, Frans leren verandert je blik op de wereld. Start jouw reis vandaag nog en ervaar de kracht van Frans!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Hieronder vind je alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Examen Mogelijkheden

Wie na de training graag een erkend certificaat der Franse taal wil behalen, kan zich na afloop richten tot Alliance Française La Haya. Dit is een officieel examencentrum waar de examens DELF/DALF, TCF, TEF, DFP en DAEFLE worden afgenomen. Zij helpen je graag verder.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Wil je een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Er Staat een Docent voor je Klaar!

Versterk je professionele profiel door deel te nemen aan een taalcursus Frans met persoonlijke begeleiding van een native speaker en expert in de Franse taal. Of je nu in Almere woont, werkt in Eindhoven of dagelijks reist tussen Tilburg en Breda, met ons team van taaldocenten in Nederland en effectieve leermethodes, zorgen we samen dat jij jouw taaldoelen behaalt.

Vergroot je woordenschat, verbeter je spraakvermogen en taaluiting, en beheers het idioom om vloeiend Frans te spreken. Overwin taalbarrières en verbreed je communicatieve vaardigheden.

Neem contact op voor het doorgeven van wensen, doelen en lestijdopties. Jouw docent staat voor je klaar!

Ontdek de Wereld van Frans – A Bientôt en Classe!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: