Skip to content

Incompany English

Engels

Taaltraining Engels

Het Engels, een taal die de wereld verenigt, staat bekend als de lingua franca van onze tijd. De kunst van het vloeiend spreken van deze taal is niet alleen een vaardigheid, maar ook een sleutel tot grenzeloze mogelijkheden en het creëren van duurzame internationale relaties. In een geglobaliseerde wereld is meesterschap van het Engels essentieel voor het succesvol leggen en onderhouden van internationale contacten.

Ontdek de kracht van Engels, de taal die door 335 miljoen mensen als moedertaal wordt gesproken in landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, India, Pakistan, en Nigeria, en door miljoenen als tweede taal wereldwijd. 

Het vloeiend beheersen van Engels opent deuren naar internationale kansen en is cruciaal voor het succesvol onderhouden van wereldwijde contacten.

Boek Nu Uw Taalcursus Engels

Schrijf je in voor onze privétraining en til je Engels naar een hoger niveau met hulp van een gediplomeerde native docent. Perfectioneer de taalvaardigheden en geef je internationale carrière een boost.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Samen met de trainer maak je een tijdsindeling die perfect past tussen de andere activiteiten in je agenda. De lessen kunnen zo intensief als gewenst ingepland worden, geheel afgestemd op je eigen behoeften. We denken graag mee en passen onze agenda’s flexibel aan op die van jou.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Test uw Kennis

Test je kennis van het Engels met de Anglia placement tests. De taaltesten Engels kunnen op verschillende niveaus gedaan worden en geven een goede indicatie van het actuele taalniveau.

Examen Mogelijkheden

Wie graag een erkend certificaat der Engelse taal wil behalen, kan zich na afloop van de training inschrijven voor een Cambridge examen. Cambridge English examens worden internationaal erkend. Aanmelden kan hier.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Graag een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Er Staat een Docent voor je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Haarlem of reist tussen Sittard en Maastricht, onze topdocenten staan voor je klaar! Wil je graag je uitspraak verbeteren of je verdiepen in grammatica en syntaxis? Of wil je juist de focus op conversatie leggen om je spreekvaardigheid te verbeteren? Wij gaan samen zorgen voor een excellente beheersing van jouw Engels.

Neem hieronder contact op met jouw trainingswensen en lestijdopties en we koppelen je aan een gediplomeerde en ervaren docent Engels. Samen met jou gaat hij/zij zorgen dat jij jouw taaldoelen bereikt en jouw Engels uitstekend wordt.

Geef je Carrière een Boost – meld je Aan voor een Training Engels

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: