Skip to content

Incompany German​

Duits

Taaltraining Duits

Stel je eens voor dat je moeiteloos kunt communiceren met meer dan 100 miljoen moedertaalsprekers binnen de Europese Unie. Met Duits als je tweede taal, opent zich een wereld vol mogelijkheden.  Niet alleen heb je toegang tot een enorm netwerk van mensen, maar je vergroot ook je kansen op professioneel succes. 

Duitsland, als een van de grootste economieën ter wereld, biedt talloze kansen voor handel en werk. Door de taal vloeiend te beheersen, kun je met vertrouwen internationale connecties leggen en je carrière naar nieuwe hoogten tillen. Een taalcursus Duits is dus zowel een investering in jezelf, als ook in je toekomstige succes.

Boek Nu Uw Taalcursus Duits

Ontdek de fascinerende wereld van deze West-Germaanse taal en laat je begeleiden door een van onze bekwame Duitse docenten. Ze begrijpen als geen ander de cruciale rol van correcte omgangsvormen in het Duits en hoe effectief de taal kan zijn om zakelijk succes te behalen.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Hieronder vind je alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met je docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Test uw Kennis

Test hier je kennis van de Duitse taal.

Examen Mogelijkheden

Heb je een internationaal erkend certificaat nodig om je kennis van het Duits te bewijzen? Bij Goethe kun je examens Duits afleggen op alle niveaus van A1 tot C2. Examens worden in diverse steden in Nederland afgenomen.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Graag een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Er staat een Docent voor je Klaar!

Ontdek de kracht van taal met onze Duitse cursussen. Van Haarlem tot Lelystad en van Zwolle tot Den Bosch, bieden wij hoogwaardig corporate taalonderwijs. Met onze gediplomeerde en ervaren docenten en effectieve leermethoden, leer je snel en efficiënt. 

Je ontwikkelt vaardigheden in corporate jargon, je verdiept je begrip van de Duitse taal en het stelt je in staat om snel effectief te communiceren met Duitse collega’s.

Neem contact op voor het doorgeven van trainingswensen en lestijdopties, er staat een gediplomeerde en betrokken docent voor je klaar.

Vergroot je Internationale Kansen – Meld je nu Aan voor een Cursus Duits

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit samen willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: