Skip to content

Incompany Swedish

Zweeds

Taaltraining Zweeds

Zweeds is de taal van ongeveer 10 miljoen sprekers in Scandinavië, en de officiële taal van Zweden en een erkende taal in Finland en Estland. 

Of je nu de adembenemende landschappen van Zweden gaat verkennen, zakelijke kansen wilt benutten of plannen heeft om naar een Zweedstalig gebied te verhuizen, het beheersen van Zweeds zal je ervaring aanzienlijk verrijken.

Schrijf je in voor onze Zweedse taalcursus en profiteer van persoonlijke begeleiding door ervaren Zweedse docenten. Zij zullen zich volledig richten op jouw specifieke behoeften, of dat nu voor vakantie, werk of emigratie is, en zorgen dat de lessen en het materiaal naadloos aansluiten op jouw communicatieve doelen.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen: Vi hoppas att vi ses snart!

Taalcursus

Boek Nu Uw Taalcursus Zweeds

Zweeds leren opent niet alleen deuren naar nieuwe avonturen, maar het verbindt je ook met de culturele wortels en innovatieve gemeenschappen van Zweden.

Of je nu interesse hebt in de rijke geschiedenis en literatuur, of de dynamische zakelijke kansen wilt benutten die Zweden biedt met bedrijven zoals Volvo, IKEA en Spotify, het beheersen van deze taal is een essentiële stap.

Onze op maat gemaakte lessen zijn ontworpen om je snel op weg te helpen, of je nu Zweeds nodig hebt voor reizen, werk of als voorbereiding op een verhuizing.

Begin vandaag nog met Zweeds en open een wereld van mogelijkheden!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Wie al een woordje Zweeds spreekt, kan bij het Institutet för språk och folkminnen en ook bij het Svenska Institutet terecht voor interessante informatie over de Zweedse taal.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Graag een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Er Staat een Docent voor je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Amsterdam of dagelijks reist naar Middelburg of Maastricht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Zweeds.

Heb je in jouw taallessen graag de focus op grammatica of juist op spreekvaardigheid? Leer je goed auditief of juist visueel? Schrijf je graag alles op, of juist niet? Geef je de voorkeur aan digitale leermiddelen en e-learning, of werk je eigenlijk het liefste uit een boek? We horen het graag!

Tijdens de intake selecteren we samen met jou de meest passende leermethode, die aansluit bij jouw meest effectieve wijze van leren, jouw niveau en jouw wensen en doelen.

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van wensen, doelen en lestijdopties. Jouw docent Zweeds staat voor je klaar!

Open Nieuwe Deuren – Börja lära dig svenska!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: