Skip to content

Incompany Swahili

Swahili

Taaltraining Swahili

Ontdek de rijke taal van Swahili, een bruisende en wijdverspreide taal die de harten van Oost-Afrika verbindt. Swahili, ook bekend als Kiswahili, wordt gesproken door een indrukwekkend aantal van 50 tot 80 miljoen mensen, waaronder 5 tot 10 miljoen moedertaalsprekers.

Deze taal maakt deel uit van de Bantoefamilie en speelt een cruciale rol in de dagelijkse communicatie in landen als Tanzania, Kenia, Oeganda, Burundi, Rwanda, Congo-Kinshasa, Malawi en Mozambique.

Of je nu een zakelijke reis plant of simpelweg geïntrigeerd bent door de culturele rijkdom van Afrika, een basiskennis van Swahili kan een enorme verrijking zijn.

Het leren van Swahili opent niet alleen deuren naar nieuwe zakelijke mogelijkheden, maar verdiept ook je culturele ervaring en helpt bij het opbouwen van duurzame relaties.

Ben je klaar om de schoonheid en diversiteit van Swahili te ontdekken? Laat je avontuur beginnen en laat je begeleiden door een expert in deze bijzondere taal!

Boek Nu Uw Taalcursus Swahili

Het leren van Swahili opent de deur naar een schat aan culturele rijkdommen en het stelt je in staat om diepgaande verbindingen te leggen met de gastvrije mensen in Oost-Afrika. Mail ons vandaag en je kunt van start met een ervaren expert in deze taal. Karibu sana!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Bij Stemmen van Afrika vind je interessante informatie over (de herkomst van) Swahili.

Op Easy Travel staan veel handige Swahili-uitdrukkingen en leertips.

Extra: boekentip

Gelukkig zijn willen we allemaal. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer.
Als we nieuwe dingen willen leren, zoals een taal, en ons daar met volle aandacht en concentratie aan willen wijden, is het belangrijk dat we goed in ons vel zitten.

Op externe dingen hebben we niet altijd invloed. Waar we gelukkig wel invloed op hebben is dat we zo goed mogelijk met alles omgaan. Dit boek kan daarbij helpen.

Als je je goed voelt, kunt je stappen zetten richting persoonlijk en zakelijk succes, zoals het leren beheersen van de taal van je dromen, waarin je zo graag boeken wilt kunnen lezen en waarin je zo graag vloeiend met anderen communiceert!

Je dromen waarmaken start vanuit geluk. Je kunt het boek Gelukkig worden, zijn en blijven bestellen per post of je kunt downloaden als e-book.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat voor Je Klaar!

Of je nu in Hilversum woont, werkt in Gouda of dagelijks reist naar Oss, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Swahili.

Duik tijdens de lessen in de wereld van Swahili, een taal die rijk is aan klankharmonie en culturele uitwisselingen. Met zijn eenvoudige grammaticale structuur en gebruik van voorvoegsels, biedt Swahili een toegankelijke poort naar de Afrikaanse taalfamilie.

Laat je meevoeren door de ritmische klanken en leer communiceren met miljoenen sprekers.

Geef hieronder je taalniveau, doelen, je trainingswensen en lestijdopties door.

Jouw docent Swahili staat voor je klaar!

Betreed de Wereld van Swahili en Ontdek de Verborgen Schatten van Oost-Afrika

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: