Skip to content

Uw taaltrainingen,
Incompany of online

Via IncompanyLanguages ontvangt u uw trainer bij u op uw locatie of volgt u uw training online. Zo hoeft u zelf niet te reizen en spaart u een hoop tijd uit.

Taalcursussen voor Bedrijven

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor taaltrainingen voor de bedrijfsmedewerkers? Van harte welkom bij IncompanyLanguaes! Onze taalcursussen zijn zowel online als op de bedrijfslocatie te boeken. We bieden diverse leertrajecten aan die de taalvaardigheden van bedrijfsteams effectief verbeteren en naar een hoger niveau tillen.

Taaltrainingen bij IncompanyLanguages

IncompanyLanguages biedt zakelijke taaltrainingen aan in alle provincies in Nederland. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde en ervaren taaltrainers. Bij boekingen via IncompanyLanguages profiteren bedrijven van de laagste-prijsgarantie. Lees verder en ontdek de voordelen van flexibele taalcursussen voor bedrijfsmedewerkers in alle zakelijke branches.
Taalcursussen Den Haag

Ontdek de Kracht van Taal met Onze Interactieve Taallessen

Heb je interesse in het snel en effectief leren van een nieuwe taal? Bij ons is iedereen met deze wens aan het juiste adres! Of je nu een beginner bent of al meer gevorderd, onze interactieve taallessen bieden voor elk niveau diverse mogelijkheden. Van Rotterdam tot Amsterdam, en van Den Haag tot Utrecht, onze digitale leermiddelen en e-learning platformen maken leren toegankelijk waar je ook bent.

Voor Beginners tot Gevorderden

Begin je taalreis met onze basislessen voor beginners of verdiep je kennis met intermediate en gevorderde cursussen. Elk niveau is afgestemd op de leerbehoeften, zodat je altijd in je eigen tempo vooruitgang kunt boeken.

Speciale Programma's voor Volwassenen

Onze cursussen voor volwassenen richten zich op praktische vaardigheden zoals conversatielessen, presenteren en zakelijke taalvaardigheden. Ideaal voor professionals en zakenreizigers die hun communicatie willen versterken voor succes op de werkvloer of tijdens zakenreizen.

Interactieve en Digitale Leermiddelen

Leer nieuwe talen met plezier met de door ons aangereikte interactieve digitale leermiddelen, die e-learning naar een hoger niveau tillen. Verbeter je uitspraak en verbeter je luistervaardigheden met realistische simulaties en praktische oefeningen die online beschikbaar zijn.

Snel Leren, Waar Je ook Bent

Of je nu in Rotterdam woont, werkt in Amsterdam of reist tussen Den Haag en Utrecht, met onze flexibele docenten en toegang tot de online leerplatformen heb je de mogelijkheid om overal en altijd te leren. Perfect voor drukke professionals en reizigers die hun taalvaardigheden snel willen verbeteren.

Vind het Perfecte Trainingsschema dat Aansluit bij Jouw Drukke Leven

Bij IncompanyLanguages begrijpen we dat het vinden van tijd voor training en ontwikkeling een uitdaging kan zijn, vooral wanneer je dit moet combineren met je werkzaamheden. Daarom bieden we flexibele en effectieve trainingsschema’s die niet alleen goed in je agenda passen, maar ook perfect aansluiten bij je professionele behoeften.

Taalcursus Engels

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Kies Jouw Ideale Lesduur

We bieden een diversiteit aan lesduren die je kunt kiezen op basis van specifieke voorkeuren en doelen. Onze lessen variëren van compacte sessies van 1 uur, ideaal voor een snelle leerboost online, tot meer uitgebreide sessies van 1,5 uur (online) of 2, 2,5 of zelfs 3 uur. Deze langere sessies zijn perfect voor diepgaande verkenningen van complexe onderwerpen of voor intensieve training die meer tijd vereist.

Flexibiliteit met Online en Offline Opties

Of de voorkeur nu uitgaat naar de flexibiliteit van online leren of de persoonlijke touch van face-to-face sessies, we hebben een passende trainingsvorm. Online lessen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de dagelijkse routine, terwijl offline sessies een geweldige manier zijn om directe interactie met docenten en medestudenten te ervaren.

Samen met je Docent een Schema Opstellen

Elke student werkt samen met een toegewijde docent om een trainingsplan te ontwikkelen dat niet alleen goed in de agenda past, maar ook optimaal aansluit op bestaande werkzaamheden. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de trainingservaring zowel relevant als impactvol is, met praktische toepassingen die direct bijdragen aan het professionele leven.

Flexibele Leerpaden op Verschillende Niveaus

Voor elke taal bieden we een breed scala aan leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie 

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Ontdek Individuele en Groepstraining Mogelijkheden

Er kan gekozen worden voor de persoonlijke aanpak van individuele sessies of de stimulerende dynamiek van groepslessen ervaren. Groepslessen zijn bijzonder effectief wanneer collega’s een gemeenschappelijk taaldoel delen en gezamenlijk hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. 

We raden aan om groepsgroottes te beperken tot maximaal acht tot tien deelnemers. Deze benadering zorgt ervoor dat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt en er voldoende interactie en ruimte is voor vragen binnen de groep. 

Kies voor een leerervaring die niet alleen educatief is, maar ook bevorderlijk voor teambuilding en professionele ontwikkeling.

Gevarieerd Cursusmateriaal

Bij taaltrainingen via IncompanyLanguages kunnen voorkeuren met betrekking tot het cursusmateriaal dat geselecteerd wordt voor de training, doorgegeven worden tijdens de intakefase.

Uw Training, uw Doelen, uw Wensen

Bij aanvang van de training selecteren we samen de methode, zodat cursisten aan de slag kunnen met leermateriaal dat goed aansluit bij en effectief is in de betreffende branche.

Bij reguliere trainingen worden de niveaus van het Europees Referentiekader aangehouden, maar ook vinden spreekvaardigheids- of schrijfvaardigheidstrainingen plaats, waarbij de focus expliciet op het gekozen taalonderdeel ligt waarin extra verbetering gewenst is.

Verder kan gekozen worden voor een training zakelijke communicatie, waarin extra aandacht wordt besteed aan veelvoorkomende
terminologie in de betreffende bedrijfstak en je vaardigheden zult ontwikkelen in veelvoorkomende gesprekssituaties en e-mailwisselingen die relevant zijn binnen de werksector.

In de trainingen wordt veel gebruikgemaakt van leermethodes van onderstaande uitgeverijen.

Boom NT2
KleurRijker
Coutinho
Intertaal
Talenland
Leermiddelenwebshop     
Pearson

Schubert

Waarom Kiezen voor IncompanyLanguages

Bij IncompanyLanguages staat het succes van jullie team centraal. We begrijpen hoe belangrijk het is om een evenwicht te vinden tussen werk, leven en leren. Onze effectieve trainingsschema’s zijn ontworpen om teams te helpen groeien en excelleren zonder de dagelijkse verplichtingen te verstoren. Kies voor de flexibiliteit en kwaliteit van onze trainingen en zet vandaag nog de stap naar professionele ontwikkeling.

Aan de Slag!

Registreer vandaag nog voor onze taallessen en begin met het verbeteren van de taalvaardigheden in de gekozen doeltaal. Of het nu gaat om excelleren in een zakelijke omgeving, het verbeteren van de uitspraak, of studeren voor persoonlijke verrijking, onze cursussen zijn ontworpen om succes te behalen.

IncompanyLanguages – Taaltrainingen voor Professionals

Privé taalcoach

Hebt u behoefte aan een taalcoach, die samen met u uw teksten optimaliseert, u taalkundig scherp houdt en u helpt bij het kiezen van de juiste bewoordingen bij diverse gesprekstypen? Wij hebben een groot netwerk aan trainers en we gaan direct voor u aan de slag om de taalcoach voor u te vinden die het beste bij u past.

IncompanyLanguages trainers

IncompanyLanguages trainers zijn native speakers in de taal die zij onderwijzen of beheersen deze taal op native speaker niveau. Velen van hen spreken meerdere talen vanuit waar zij hun taal kunnen uitleggen. U kunt voor meer informatie, voor het bespreken van uw wensen, of voor het doornemen van de mogelijkheden contact met ons opnemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw gewenste training of taalcoach. Graag ontvangen we zo gedetailleerd mogelijk uw wensen zodat we uw offerte zo gepersonaliseerd mogelijk kunnen opmaken. U ontvangt uw offerte altijd binnen twee werkdagen.