Skip to content

Uw taaltrainingen,
Incompany of online

Via IncompanyLanguages ontvangt u uw trainer bij u op uw locatie of volgt u uw training online. Zo hoeft u zelf niet te reizen en spaart u een hoop tijd uit.

Taalcursussen voor Bedrijven

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor taaltrainingen voor de bedrijfsmedewerkers? Van harte welkom bij IncompanyLanguaes! Onze taalcursussen zijn zowel online als op de bedrijfslocatie te boeken. Wij bieden diverse leertrajecten aan die de taalvaardigheden van jullie team effectief zullen verbeteren en naar een hoger niveau tillen.

Taaltrainingen bij IncompanyLanguages

IncompanyLanguages biedt zakelijke taaltrainingen aan in Nederland. Taalcursussen op bedrijfslocaties en online trajecten zijn beide mogelijk. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde en ervaren taaltrainers. IncompanyLanguages garandeert de laagste prijs voor alle zakelijke taalcursussen in Nederland.
Taalcursussen Den Haag

Ontdek de Kracht van Taal met Onze Interactieve Taallessen

Wil je snel en effectief een nieuwe taal leren? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu een beginner bent of al meer gevorderd, onze interactieve taallessen bieden voor elk niveau wat wils. Van Rotterdam tot Amsterdam, en van Den Haag tot Utrecht, onze digitale leermiddelen en e-learning platformen maken leren toegankelijk waar je ook bent.

Voor Beginners tot Gevorderden

Begin je taalreis met onze basislessen voor beginners of verdiep je kennis met intermediate en gevorderde cursussen. Elk niveau is afgestemd op jouw leerbehoeften, zodat je altijd op je eigen tempo vooruitgang kunt boeken.

Speciale Programma's voor Volwassenen

Onze cursussen voor volwassenen richten zich op praktische vaardigheden zoals conversatielessen, presenteren en zakelijke taalvaardigheden. Ideaal voor professionals en zakenreizigers die hun communicatie willen versterken voor succes op de werkvloer of tijdens zakenreizen.

Interactieve en Digitale Leermiddelen

Leer nieuwe talen met plezier met de door ons aangereikte interactieve digitale leermiddelen, die e-learning naar een hoger niveau tillen. Verbeter je uitspraak en verbeter je luistervaardigheden met realistische simulaties en praktische oefeningen die online beschikbaar zijn.

Snel Leren, Waar Je ook Bent

Of je nu in Rotterdam woont, werkt in Amsterdam of reist tussen Den Haag en Utrecht, met onze flexibele docenten en toegang tot de online leerplatformen heb je de mogelijkheid om overal en altijd te leren. Perfect voor drukke professionals en reizigers die hun taalvaardigheden snel willen verbeteren.

Vind het Perfecte Trainingsschema dat Aansluit bij Jouw Drukke Leven

Bij IncompanyLanguages begrijpen we dat het vinden van tijd voor training en ontwikkeling een uitdaging kan zijn, vooral wanneer je dit moet combineren met je werkzaamheden. Daarom bieden wij flexibele en effectieve trainingsschema’s die niet alleen in jouw agenda passen, maar ook perfect aansluiten bij jouw professionele behoeften.
Taalcursus Engels

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Kies Jouw Ideale Lesduur

Wij bieden een diversiteit aan lesduren die je kunt kiezen op basis van jouw specifieke voorkeuren en doelen. Onze lessen variëren van compacte sessies van 1 uur, ideaal voor een snelle leerboost online, tot meer uitgebreide sessies van 1,5 uur (online) of 2, 2,5 of zelfs 3 uur. Deze langere sessies zijn perfect voor diepgaande verkenningen van complexe onderwerpen of voor intensieve training die meer tijd vereist.

Flexibiliteit met Online en Offline Opties

Of je nu de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van online leren of de persoonlijke touch van face-to-face sessies, wij hebben de oplossing. Onze online lessen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in je dagelijkse routine, terwijl onze offline sessies een geweldige manier zijn om directe interactie met docenten en medestudenten te ervaren.

Samen met je Docent een Schema Opstellen

Elke student werkt samen met een toegewijde docent om een trainingsplan te ontwikkelen dat niet alleen goed in de agenda past, maar ook optimaal aansluit op bestaande werkzaamheden. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je trainingservaring zowel relevant als impactvol is, met praktische toepassingen die direct bijdragen aan je professionele leven.

Flexibele Leerpaden op Verschillende Niveaus

Voor elke taal bieden wij een breed scala aan leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie inclusief e-learning

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie 

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Ontdek Individuele en Groepstraining Mogelijkheden

Er kan gekozen worden voor de persoonlijke aanpak van individuele sessies of de stimulerende dynamiek van groepslessen ervaren. Groepslessen zijn bijzonder effectief wanneer collega’s een gemeenschappelijk taaldoel delen en gezamenlijk hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. 

Wij raden aan om groepsgroottes te beperken tot maximaal acht tot tien deelnemers. Deze benadering zorgt ervoor dat wij persoonlijke aandacht aan elke deelnemer kunnen geven en voldoende interactie en ruimte voor vragen binnen de groep kunnen waarborgen. 

Kies voor een leerervaring die niet alleen educatief is, maar ook bevorderlijk voor teambuilding en professionele ontwikkeling.

Gevarieerd Cursusmateriaal

Bij taaltrainingen via IncompanyLanguages heb je de mogelijkheid om tijdens de intakefase voorkeuren aan te geven met betrekking tot het cursusmateriaal dat gebruikt zal worden tijdens de training

Uw Training, uw Doelen, uw Wensen

Bij aanvang van de training gaan we graag in gesprek over de voorkeursmethode, als deze bekend is, om in te zetten tijdens de training.

We houden bij reguliere trainingen de niveaus van het Europees Referentiekader aan, maar ook vinden spreekvaardigheids- of schrijfvaardigheidstrainingen plaats, waarbij de focus expliciet op het gekozen taalonderdeel ligt waarin extra verbetering gewenst is.

Ook kan gekozen worden voor een training zakelijke communicatie, waarin extra aandacht wordt besteed aan veelvoorkomende
terminologie in de betreffende branche en je vaardigheden zult ontwikkelen in veelvoorkomende gesprekssituaties en e-mailwisselingen die relevant zijn binnen de werksector.

Veel gebruikte taalboeken in onze trainingen komen van de volgende uitgeverijen:

Boom NT2
KleurRijker
Coutinho
Intertaal
Talenland
Leermiddelenwebshop     
Pearson

Schubert

Waarom Kiezen voor IncompanyLanguages

Bij IncompanyLanguages staat jouw succes centraal. We begrijpen hoe belangrijk het is om een evenwicht te vinden tussen werk, leven en leren. Onze effectieve trainingsschema’s zijn ontworpen om je te helpen groeien en excelleren zonder je dagelijkse verplichtingen te verstoren. Kies voor de flexibiliteit en kwaliteit van onze trainingen en zet vandaag nog de stap naar professionele ontwikkeling.

Aan de Slag!

Registreer vandaag nog voor onze taallessen en begin met het verbeteren van je taalvaardigheden in de gekozen doeltaal. Of je nu wilt excelleren in een zakelijke omgeving, je uitspraak wilt verbeteren, of simpelweg voor persoonlijke verrijking studeert, onze cursussen zijn ontworpen om jou te helpen succes te behalen.

IncompanyLanguages – Taaltrainingen voor Professionals

Privé taalcoach

Hebt u behoefte aan een taalcoach, die samen met u uw teksten optimaliseert, u taalkundig scherp houdt en u helpt bij het kiezen van de juiste bewoordingen bij diverse gesprekstypen? Wij hebben een groot netwerk aan trainers en we gaan direct voor u aan de slag om de taalcoach voor u te vinden die het beste bij u past.

IncompanyLanguages trainers

IncompanyLanguages trainers zijn native speakers in de taal die zij onderwijzen of beheersen deze taal op native speaker niveau. Velen van hen spreken meerdere talen vanuit waar zij hun taal kunnen uitleggen. U kunt voor meer informatie, voor het bespreken van uw wensen, of voor het doornemen van de mogelijkheden contact met ons opnemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw gewenste training of taalcoach. Graag ontvangen we zo gedetailleerd mogelijk uw wensen zodat we uw offerte zo gepersonaliseerd mogelijk kunnen opmaken. U ontvangt uw offerte altijd binnen twee werkdagen.