Skip to content

Incompany Tamil

Tamil

Taaltraining Tamil

Tamil, één van de top twintig meest gesproken talen wereldwijd, behoort tot de Dravidische taalfamilie. Meer dan 77 miljoen mensen spreken Tamil, vooral in Zuid-India, maar ook in landen zoals Sri Lanka, Singapore, Maleisië en Indonesië.

Ben je geïnteresseerd in de rijke Tamil taal en cultuur? Staat er een (zakelijke) reis naar India of Sri Lanka op de planning? Boek nu je training of neem contact met ons op voor meer informatie.

Boek Nu Uw Taalcursus Tamil

Laat je meevoeren door één van de oudste talen van de wereld. Tamil is niet alleen een taal maar ook een poort naar een rijke culturele geschiedenis.

Of je nu je horizon wilt verbreden, je carrièrekansen wilt vergroten of je voorbereidt op een reis naar Zuid-India of andere Tamil-sprekende regio’s, leren van een ervaren docent kan je begrip en waardering voor deze fascinerende taal aanzienlijk verdiepen.

Boek vandaag nog je Tamil cursus en begin aan een leerzame reis die je leven zal verrijken.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Hieronder vindt u alvast enige titels van voor uw studie. Wij nodigen u uit om uw voorkeuren te bespreken met uw docent, zodat u samen het ideale boek kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw leerbehoeften.

Bij IncompanyLanguages leert u Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Op Learn Tamil kan zelf alvast begonnen worden met online Tamil leren.

Wie al wat Tamil begrijpt, kan interessante artikelen lezen op Tamil One India.

Extra: boekentip

Gelukkig zijn willen we allemaal. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer.
Als we nieuwe dingen willen leren, zoals een taal, en ons daar met volle aandacht en concentratie aan willen wijden, is het belangrijk dat we goed in ons vel zitten.

Op externe dingen hebben we niet altijd invloed. Waar we gelukkig wel invloed op hebben is dat we zo goed mogelijk met alles omgaan. Dit boek kan daarbij helpen.

Als je je goed voelt, kunt je stappen zetten richting persoonlijk en zakelijk succes, zoals het leren beheersen van de taal van je dromen, waarin je zo graag boeken wilt kunnen lezen en waarin je zo graag vloeiend met anderen communiceert!

Je dromen waarmaken start vanuit geluk. Je kunt het boek Gelukkig worden, zijn en blijven bestellen per post of je kunt downloaden als e-book.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat voor Je Klaar!

Woon je in Leeuwarden, Doetinchem of misschien in Zierikzee? Onze ervaren taaldocent Tamil staat voor je klaar om samen met jou op reis te gaan in een serie online lessen waarin je veel te weten zult komen over deze prachtige taal.

Verrijk je kennis van talen met Tamil, één van de oudste levende talen ter wereld. Deze Dravidische taal blinkt uit in zijn rijke literaire traditie en complexe grammatica. 

Ervaar de unieke klankstructuur en het uitgebreide schriftsysteem dat je communicatieve mogelijkheden verbreedt. 

Geef hieronder je doelen, trainingswensen en lestijdopties door, en ontdek de diepe culturele wortels en expressiviteit van deze prachtige taal onder begeleiding van een ervaren en toegewijde docent!

இப்போது தமிழ் கற்றுக்கொள்ளுங்கள் – Verrijk Uw Leven met de Taal van Cultuur en Geschiedenis

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: