Incompany Norwegian

Noors

Taaltraining Noors

Noors, een schilderachtige Scandinavische taal met circa 4,5 miljoen sprekers, vormt de brug tussen culturen als de officiële taal van Noorwegen en is nauw verwant aan het Deens en Zweeds. 

Bezoek je regelmatig Noorwegen of onderhoud je zakelijke relaties met Noorse partners? Verrijk je ervaringen en communicatie door Noors te leren met onze gespecialiseerde privébegeleiding. 

Onze cursussen, aangeboden als online sessies of incompany trainingen, zijn ontworpen om je op een efficiënte en effectieve manier Noors te leren spreken. Profiteer nu van onze aantrekkelijke prijzen en betrouwbare betaalbescherming.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in de wereld van het Noors: Vi håper å se deg snart!

Boek Nu Uw Taalcursus Noors

Droom je van het noorderlicht, of wil je de fjorden niet alleen zien maar ook beleven? Door Noors bij ons te leren bij, ontdek je niet alleen de geheimen van Noorwegen, maar maak je ook diepgaande connecties met haar mensen en cultuur.

Onze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om je snel en effectief onder te dompelen in zowel de taal als de levenswijze van dit fascinerende land.

Of je nu Noors nodig hebt voor vakanties, zakelijke doeleinden of als een spannende nieuwe uitdaging, onze ervaren docenten en flexibele leerplannen zorgen ervoor dat je elke les waardeert en maximale vooruitgang boekt.

Schrijf je vandaag nog in en begin aan een avontuur dat je kijk op de wereld zal veranderen.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie.

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Wie al een woordje Noors spreekt, kan bij Språkrådet en ook bij Store norske leksikon terecht voor interessante informatie over de Noorse taal.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Wil je een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Er Staat een Docent voor je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Amsterdam of dagelijks reist naar Middelburg of Maastricht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Noors.

Heb je in jouw taallessen graag de focus op grammatica of juist op spreekvaardigheid? Leer je goed auditief of juist visueel? Schrijf je graag alles op, of juist niet? Geef je de voorkeur aan digitale leermiddelen en e-learning, of werk je eigenlijk het liefste uit een boek? We horen het graag!

Tijdens de intake selecteren we samen met jou de meest passende leermethode, die aansluit bij jouw meest effectieve wijze van leren, jouw niveau en jouw wensen en doelen.

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van wensen, doelen en lestijdopties, jouw docent Noors staat voor je klaar!

Begynn å lære nå – Open de Deur naar Noorwegen!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: