Skip to content

Incompany Chinese

Mandarijn

Taaltraining Mandarijn

Mandarijn Chinees is wereldwijd de meest gesproken taal, met meer dan een miljard moedertaalsprekers. Gezien deze omvang speelt Mandarijn een cruciale rol in de internationale handel en communicatie. Het beheersen van deze taal biedt dan ook aanzienlijke voordelen voor professionals die actief zijn op het internationale toneel.

Wij nodigen je uit om kennis te maken met onze gekwalificeerde Chinese taaltrainers. Onze experts begeleiden je deskundig op je pad naar vloeiendheid in deze Sino-Tibetaanse taal. Bovendien zullen zij je een diepgaand inzicht bieden in de rijke Chinese cultuur, wat je leerervaring verrijkt en je professionele mogelijkheden verbreedt.

Boek Nu Uw Taalcursus Mandarijn

In de huidige globaliserende wereldmarkt is het vermogen om over grenzen heen te communiceren essentiëler dan ooit. Mandarijn, de meest gesproken taal ter wereld, opent de deur naar talloze zakelijke en persoonlijke kansen. Of je nu je zakelijke netwerk wilt uitbreiden, nieuwe markten wilt betreden, of simpelweg een rijke culturele traditie wilt verkennen, het leren van Mandarijn is een investering die aanzienlijke voordelen biedt.

Onze Mandarijn cursussen zijn ontworpen om je niet alleen taalvaardigheden te bieden, maar ook cultureel inzicht dat essentieel is voor effectieve communicatie en zakelijk succes in Chinese sprekende regio’s.

Onder leiding van ervaren, native sprekers, zul je snel vooruitgang boeken in een ondersteunende en interactieve omgeving.

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Hieronder vind je een samengestelde selectie van studieboeken. Wij nodigen je uit om je voorkeuren te bespreken met je docent, zodat jullie samen het ideale boek kunt kiezen dat het beste aansluit bij jouw persoonlijke leerbehoeften.

Bij IncompanyLanguages leert u Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Examen Mogelijkheden

Wie graag een erkend certificaat Chinees wil behalen, kan zich inschrijven voor een HSK examen. HSK is een afkorting voor Hanyu Shuiping Kaoshi en deze test wijst uit hoe goed het Chinees beheerst wordt. De test kan op zes niveaus worden afgenomen. Er zijn diverse testcentra in Nederland.

Tip: E-book Deeltijd studeren kan je niet leren

Voor mensen die werk en studie combineren kan dit e-book uitkomst bieden. 

Het staat vol met tips en het biedt praktische handvatten voor een succesvolle deeltijdstudie.

Wil je een vraag stellen? Dat kan hier.

Aan de Slag! Jouw Trainer Staat voor je Klaar!

Ontdek de unieke structuur van Mandarijn: een toontaal met vier verschillende tonen die betekenis onderscheiden. Dit maakt het leren van Mandarijn zowel fascinerend als uitdagend. 

Verbeter je uitspraak en begrip door de dynamische zinsopbouw en contextuele nuances.

Laat deze rijke taal je wereldbeeld verbreden. Begin met leren onder begeleiding van een native docent Mandarijn en ga mee op een onvergetelijke taalreis!

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van je wensen, doelen en lestijdopties. 

Jouw taaldocent Mandarijn staat voor je klaar!

 

学习中文 – Ontgrendel Je Potentieel met Mandarijn

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: