Skip to content

Incompany Greek

Grieks

Taaltraining Grieks

Verken de rijke tradities en de hedendaagse nuances van het Grieks, een fascinerende Indo-Europese taal gesproken door 13,5 miljoen mensen wereldwijd. Officieel gebruikt in Griekenland, vindt deze melodieuze taal ook haar weg in gemeenschappen in Cyprus, Turkije, Italië, Albanië, Noord-Macedonië en Malta.

Leer bij ons Modern Grieks — een levende taal die zich onderscheidt van het klassieke Grieks van oudheid. Hoewel het alfabet herkenbaar blijft, biedt het moderne gebruik een frisse en toegankelijke benadering. 

Ontdek de dynamische aspecten van het Grieks via onze online of incompany trainingen, geleid door onze gepassioneerde en deskundige Griekse docenten. Laat je meenemen op een leerzame reis waarbij helderheid en effectiviteit voorop staan.

Boek nu en begin aan een avontuur dat je kijk op taal voor altijd zal veranderen!

Boek Nu Uw Taalcursus Grieks

Duik in de wereld van het Grieks, een taal die doordrenkt is van geschiedenis en rijk aan cultureel erfgoed. Met zijn unieke alfabet en melodieuze klanken biedt Grieks een venster naar zowel het oude als het moderne Griekenland, een land van filosofen, epische verhalen en adembenemende landschappen.

Of je nu verlangt naar een diepere verbinding met de Griekse cultuur tijdens je reizen of jezelf wilt onderdompelen in de literaire schatten van het verleden, het leren van Grieks opent een wereld van mogelijkheden.

Begin vandaag nog met het ontdekken van deze betoverende taal en maak je klaar om je geest en horizon te verbreden!

Je kunt kiezen uit verschillende leertrajecten, afgestemd op jouw niveau en doelen, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Vind hieronder alvast een verzameling interessante titels van studieboeken. Bespreek je voorkeur met de docent, of selecteer samen het perfecte boek voor jouw studie

Bij IncompanyLanguages leer je Snel en Efficiënt – op Locatie of met een Online Privédocent

Bezoektips

Bij de Griekse Gids vind je interessante informatie over Griekenland en over de Griekse taal. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief voor actualiteiten, reisverhalen, nieuws over Griekse evenementen en vakantietips.

Extra: boekentip

Gelukkig zijn willen we allemaal. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer.
Als we nieuwe dingen willen leren, zoals een taal, en ons daar met volle aandacht en concentratie aan willen wijden, is het belangrijk dat we goed in ons vel zitten.

Op externe dingen hebben we niet altijd invloed. Waar we gelukkig wel invloed op hebben is dat we zo goed mogelijk met alles omgaan. Dit boek kan daarbij helpen.

Als je je goed voelt, kunt je stappen zetten richting persoonlijk en zakelijk succes, zoals het leren beheersen van de taal van je dromen, waarin je zo graag boeken wilt kunnen lezen en waarin je zo graag vloeiend met anderen communiceert!

Je dromen waarmaken start vanuit geluk. Je kunt het boek Gelukkig worden, zijn en blijven bestellen per post of je kunt downloaden als e-book.

Aan de Slag! Jouw Docent Staat voor Je Klaar!

Of je nu in Groningen woont, werkt in Amsterdam of dagelijks reist naar Middelburg of Maastricht, onze taaltrainers staan voor je klaar om met jou aan de slag te gaan richting excellente beheersing van jouw Grieks.

Duik in de rijke geschiedenis van de Griekse taal, de bakermat van de Westerse filosofie en wetenschap. Leer de complexe grammatica en het unieke alfabet, en ontdek hoe oude woorden nog steeds resoneren in moderne tijden. 

Laat je inspireren door de melodische klanken en de logische structuur van Grieks. Open een wereld vol kennis en cultuur!

Neem hieronder contact op voor het doorgeven van jouw taalniveau, trainingswensen, doelen en lestijdopties. 

Jouw docent Grieks staat voor je klaar!

Uw Poort naar de Griekse Cultuur – Μάθετε ελληνικά μαζί μας

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: