Skip to content

Incompany Russian

Russisch

Taaltrainingen Russisch

Het Russisch heeft zo’n 150 miljoen moedertaalsprekers en is om uiteenlopende redenen heel interessant om te leren. Zo heeft Rusland een boeiende geschiedenis en is het rijk aan een gigantisch cultureel aanbod, waar je dan toegang toe krijgt. Verder is Rusland het grootste land ter wereld en heeft voor wie van reizen houdt vele natuurwonderen te aanschouwen! Rusland is belangrijk op het wereldtoneel en je vergroot je internationale kansen met kennis van de Russische taal. Tot slot krijg je bij ons een Russische docent(e), die je naast de Russische taal ook veel kan leren over de Russische cultuur.

Plan uw taalcursus Russisch

U kunt kiezen uit vele leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling die goed in uw agenda past. Daarbij kunt u naar eigen behoeven uw training zo intensief mogelijk inplannen met uw trainer. We denken graag met u mee en passen waar mogelijk altijd onze agenda’s aan op die van u.

Examenmogelijkheden

De TEOU, TBOU en TRKI zijn officiële examens die uitgereikt worden door het Ministerie van Onderwijs in Rusland aan mensen die Russisch leren als vreemde taal. Deze examens worden drie keer per jaar georganiseerd en vinden plaats in September, januari en juni. Meer informatie kun je hier vinden.

Изучайте русский язык вместе с нами!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: