Skip to content

Incompany German​

Duits

Duits

Het Duits is met meer dan 100 miljoen moedertaalsprekers de meest gesproken taal binnen de Europese Unie. Het goed kunnen beheersen van deze taal heeft dus veel voordelen. Daarnaast is Duitsland een belangrijke internationale handelspartner. Met een goede kennis van het Duits vergroot je dus je kansen op de arbeidsmarkt!

Begin nu met het opbouwen van meer kennis van deze West-Germaanse taal en maak kennis met een van onze Duitse docenten die als geen ander weten hoe belangrijk goede omgangsvormen in het Duits zijn en hoe goed de Duitse taal inzetbaar is om (zakelijk) succes te boeken.

Onze cursussen

Bij IncompanyLanguages kunt u kiezen uit vele leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie
• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling die goed in uw agenda past. Daarbij kunt u naar eigen behoeven uw training zo intensief mogelijk inplannen met uw trainer. We denken graag met u mee en passen waar mogelijk altijd onze agenda’s aan op die van u.

Vergroot uw zakelijke mogelijkheden met Duits

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel of in groep

Onze taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit samen willen verbeteren. Hierbij houden we een maximum aan van acht personen. Op die manier waarborgen we de individuele aandacht en is er voldoende tijd voor vragen.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: