Skip to content

Incompany Swedish

Zweeds

Taaltrainingen Zweeds

Het Zweeds is een Scandinavische taal met ongeveer 10 miljoen sprekers. Het is de officiële taal in Zweden, maar ook in Finland en Estland wordt Zweeds gesproken.

Gaat u op vakantie naar Zweedstalig gebied, doet u zaken met Zweden of heeft u plannen om te emigreren? Boek nu een cursus Zweeds en krijg persoonlijke taalbegeleiding van een van onze Zweedse docenten. Uw docent verdiept zich in uw (werk-)situatie en laat de lessen en het lesmateriaal optimaal aansluiten bij uw communicatieve behoeften.

Vi hoppas att vi ses snart!

Taalcursus

Plan uw taalcursus Zweeds

U kunt kiezen uit vele leertrajecten, waaronder:

• Taalcursus A1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus A2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus B2 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 1 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Taalcursus C1 deel 2 – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, mondeling – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

• Zakelijke communicatie, schriftelijk – 30 uur training en 30 uur zelfstudie

Samen met uw trainer maakt u een tijdsindeling die goed in uw agenda past. Daarbij kunt u naar eigen behoeven uw training zo intensief mogelijk inplannen met uw trainer. We denken graag met u mee en passen waar mogelijk altijd onze agenda’s aan op die van u.

Bezoektips

Wie al een woordje Zweeds spreekt, kan bij het Institutet för språk och folkminnen en ook bij het Svenska Institutet terecht voor interessante informatie over de Zweedse taal.

Börja lära dig svenska!

Online of op locatie

Bij IncompanyLanguages kunt u ervoor kiezen om een trainer bij u op locatie te ontvangen of de taaltraining online te volgen. Hierdoor hoeven uw werknemers zich niet te verplaatsen en besparen ze een hoop reistijd. Al onze trainers spreken de taal die zij onderwijzen als moedertaal of beheersen dit niveau. IncompanyLanguages garandeert kwalitatief hoogwaardige taallessen.

Individueel les of groepstraining

Taalcursussen zijn zowel individueel als in groep te boeken. De groepslessen zijn gunstig wanneer werknemers hetzelfde taaldoel en -niveau hebben en dit met elkaar willen verbeteren.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer te weten komen over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail, vul het contact- of offerteformulier in of bel met ons: